Į Jonavą įžengusi tarptautinė įmonė sieks ne tik ugdyti gerus specialistus, bet ir prisidėti prie miesto gerovės kūrimo. Jonava yra puiki vieta kurtis verslams: gerai pritaikyta aplinka, gyventojai žingeidūs, darbštūs, imlūs naujovėms. Tai rodo, kad šiame mieste netrūksta perspektyvų, teigia tarptautinės įmonės „iFuture INVESTMENTS“ direktorė Renata Medvedeva. Pirmadienį Jonavoje ši įmonė džiaugsmingai atidarė savo biurą bei tikisi, kad nuo šiol miestas bus labai svarbia įmonės dalimi.

„iFuture INVESTMENTS“ – pensijų reformų, gyvybės bei turto draudimo ir kitų finansinių priemonių konsultacijų įmonė. Ji yra rinkos lyderė, kuri šiuo metu intensyviai vykdo plėtrą ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėje Latvijoje.

„Finansinės paslaugos mums visiems yra reikalingos ir lydi mus nuolat. Bankai, draudimas, paskolos, investavimas – kokių bereikėtų žmogui paslaugų, svarbiausia, kad jos būtų suteiktos tinkamai, profesionaliai, o dar geriau – kai jos šalia. Manau, kad  „iFuture INVESTMENTS“ komandos profesionalumas ir paslaugų kokybė leis įmonei sėkmingai veikti ir augti Jonavoje. Jonavos rajono perspektyvas įžvelgusi įmonė turi puikias galimybes aktyviai prisidėti prie rajono plėtros, ne tik ekonominės, bet ir socialinės. Sėkmingų investicijų ir teisingų sprendimų!“, – įmonės pasirinkimu įsikurti Jonavoje džiaugėsi biuro atidaryme dalyvavusi Jonavos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Lineta Jakimavičienė.

Tuo tarpu R.Medvedevos teigimu, biuro atidarymas yra labai laukiamas momentas, tačiau ji pabrėžė, kad vienas iš svarbesnių „iFuture INVESTMENTS“ tikslų vykdant plėtrą – prisidėti prie bendruomenės, kurioje įmonės padalinys įsikuria, augimo.

„Visuomet laikomės požiūrio, kad būtina ne tik kažką pasiimti sau, kas būtų naudingiausia įmonei, bet ir duoti kitiems. Todėl, įsikūrus tam tikrame mieste, stengiamės kiek tik įmanoma prisidėti prie to miesto gerovės kūrimo ne vien tik ugdant finansų specialistus. Jonava – ne išimtis ir vos tik atidarę biurą, jau už poros savaičių jonaviečių šeimoms mes dovanosime pramogų kupiną renginį, kuriame sau įdomios veiklos atras kiekvienas“, – planais dalijosi R.Medvedeva.

 „iFuture INVESTMENTS“ į renginį miestiečius sukviesti planuoja rugpjūčio 14 dieną nuo 11 val. Sąjūdžio aikštėje.

Renginyje pavadinimu „Diena su šeima – saugi vasara“ mažųjų dalyvių lauks sportinės estafetės su prizais, Jonavos priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba mokys, kaip elgtis kilus gaisrui, Jonavos ligoninės greitosios pagalbos darbuotojai parodys, kaip suteikti pirmąją pagalbą. Taip pat į svečius atkeliaus ir Jonavos baikerių klubas, kuris parodys, jog motociklų sportas gali būti labai smagus, jei elgiamės atsakingai. Anot organizatorių, pramogų bus ir daugiau, tačiau norint išlaikyti intrigą, jos bus atskleistos renginio dieną.

Kaip teigia R.Medvedeva, „iFuture INVESTMENTS“ labai kviečia jonaviečius tapti komandos nariais. Norintiems prisijungti, daugiau informacijos rasite čia