„iFuture INVESTMENTS“ toliau sėkmingai vykdo plėtra įvairiuose Lietuvos miestuose. Šį kartą dėmesys – Druskininkams. Čia buvo atidarytas jau 15-asis įmonės biuras Lietuvoje.

„Džiugu, jog Lietuvoje daugėja žmonių, kurie nori ir sėkmingai siekia specializuotis finansų rinkoje. Tai reiškia, kad lietuvių finansiniam raštingumui augti galimybės tik gerėja. 

Daugelis iki šiol tvirtai tiki, kad finansų pasaulis yra painus, sudėtingas ir sunkiai suprantamas, bet mes stengiamės tokį požiūrį pakeisti. Nė kiek neabejoju, kad ir kolegos iš Druskininkų padės kiekvienam norinčiam finansų pasaulį suprasti kur kas geriau“, – teigia įmonės direktorė Renata Medvedeva.

Pietų Lietuvoje tai bus jau trečiasis „iFuture INVESTMENTS“ biuras. Iki šiol talentingi finansų specialistai jau darbavosi Alytuje bei Marijampolėje įsikūrusiuose ofisuose.

Pensijų reformų, gyvybės bei turto draudimo ir kitų finansinių priemonių konsultacijomis užsiimanti „iFuture INVESTMENTS“ yra rinkos lyderė Lietuvoje. Taip pat intensyviai vykdo plėtrą ir kaimyninėje Latvijoje.

Įmonė su malonumu kviečia finansais besidominčius ir šios srities profesionalais tapti norinčius asmenis tapti talentingos komandos dalimi. Norintiems prisijungti, daugiau informacijos apie karjeros galimybes galima rasti čia.