Klegesys, džiaugsmas, klausimai, noras sužinoti ir talento demonstravimas. Tokiais ir panašiais dalykais pasižymėjo „iFuture INVESTMENTS“ organizuotas renginys „Vaikų mugė“.  Jame vaikai su savo tėvais labai linksmai praleido laiką pramogaudami bei ugdė savo finansinį raštingumą ir sąmoningumą. Renginio metu ir po renginio sulaukti teigiami atsiliepimai skatina galvoti apie tokių renginių organizavimą ir ateityje.

„Finansus išmanantys bei apie juos kuo daugiau sužinoti nevengiantys tėvai bei vaikai yra šviesios Lietuvos ateitis. Džiaugiamės, jog mūsų iniciatyva sulaukė didelio susidomėjimo, o dar smagiau tai, kad pačio renginio metu sulaukėme nemažai klausimų, ar planuojame kažką panašaus kartoti ateityje. Tai reiškia, kad vaikų ir tėvų noras gerinti žinias apie finansinį raštingumą yra labai didelis, jiems dalyvauti tokiuose renginiuose yra labai smagu“, – teigia „iFuture INVESTMENTS“ vadovė Renata Medvedeva.

Šventėje vaikai galėjo praktiškai išbandyti finansinio raštingumo ir verslumo pagrindus, padedant tėveliams.

Čia jie pristatinėjo ir pardavinėjo savo rankdarbius, savo gamybos maistą, kepinius, pristatė savo hobius, veiklas ir t.t. O svarbiausia – visas šias savo pastangas racionaliai įvertino pinigais.

Renginys pasižymėjo puikiu edukacijos bei pramogų deriniu, nes be žinių apie tai, kas yra finansai, renginio dalyviai taip pat džiaugėsi nuotaikinga muzika, animacinių personažų pasirodymais, piešiniais ant veidų, balionų bei muilo burbulų gausa.

Tokio tipo renginius „iFuture INVESTMENTS“ kolektyvas planuoja organizuoti ir ateityje. Jie bus ne tik skirti specialiai vaikams, bet ir kitoms amžiaus grupėms.