Finansinių konsultacijų įmonė „iFuture INVESTMENTS“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su didžiausia Lietuvoje paskolų palyginimo platforma „Lenders“. Nuo šiol „iFuture INVESTMENTS“ klientams atsivers daugiau galimybių, kadangi jie galės greitai bei patogiai gauti ne tik informaciją apie draudimą, investavimą ar pensijų kaupimą, bet ir geriausius verslo bei būsto paskolų pasiūlymus. 

„Metų pradžioje, prasidėjus naujam įtraukimui į II pakopos pensijų kaupimo sistemą, sparčiai išaugo žmonių domėjimasis pensijų kaupimo, gyvybės draudimo ar investavimo klausimais. Pastebime, kad mūsų klientai vis labiau domisi ir paskolų galimybėmis. 

Mes matome, kad žmonės nenori skirti daug laiko informacijos paieškai skirtinguose šaltiniuose. Jie nori ją gauti greitai ir paprastai. Mūsų bendradarbiavimas su „Lenders“ leis klientams visą informaciją apie draudimą, pensijų kaupimą, investavimą bei paskolas rasti vienoje vietoje“, – teigia „iFuture INVESTMENTS“ vadovė Renata Medvedeva.

Paprastai, kai asmuo savarankiškai ieško informacijos apie įvairias finansines priemones, nuo paieškų pradžios iki galutinio sprendimo jis užtrunka net keletą mėnesių. Tuo tarpu kreipiantis į profesionalus geriausius pasiūlymus ir rekomendacijas galima gauti vos per kelias darbo dienas.

„Džiaugiamės galėdami „iFuture INVESTMENTS“ klientams pasiūlyti savo paslaugas – konsultacijas verslo ir būsto paskolų klausimais bei klientų atstovavimą paskolų suteikimo procese”, – teigia Monika Matelienė, „Lenders” Verslo ir būsto paskolų padalinio vadovė.

„iFuture INVESTMENTS“ – tai ilgametę patirtį turinčių profesionalų komanda, kuri konsultuoja ir padeda žmonėms geriau suprasti pensijų reformą, gyvybės draudimą, turto draudimus ir kitas finansines priemones. „Lenders“ – didžiausia Lietuvoje paskolų palyginimo platforma.