Šis pasikalbėjimas apie mus, mielos moterys,  apie partnerius, santykius, santykius su tėvais ir vaikais, seksualumą, vietą ir kainą darbo rinkoje,  apie vyro ir moters esmę bei pašaukimą. Kokie gi tie moterų ir vyrų akmenys gyvenimo upėje, srauni ji ar maža ir tyki…tyli…Kokia mūsų misija ateinančioms kartoms, kaip jas turtinti sunkmečiais ir išlikti svarbiems geneologinio medžio fone, rašant-pavyzdžiu rodant, savo filosofinius testamentus jau šiandien?

Užauginti medį, pastatyti namą, užauginti vaiką-tai dar ne viskas…Visi šio vakaro pavyzdžiai lai būna naujų idėjų siūlai jūsų gyvenimuose  ir darbuose. Viskas keičiasi! Mūsų tikslas šįvakar pasėti sėklas širdyse ir būti atidiems kasdienos haose, sąmoningai suprantant visas savo emocijas, žodžius, veiksmus, išlaikant tęstinumą.

Veiklios moters portretas: nuo deivės iki XXI a. „medžiotojos“

Pranešimo metu:

  1. Moters portretas “neplaukiant pasroviui”.
  2. „Lūpų dažų teorija“ moters rankinėje ir šalies ekonomikoje: kaupti ar taupyti?
  3. Partnerystė, vaikai, karjera, ar tikrai viskas suderinama?
  4. Pašaukimas ar darbas, vardan pinigų: kaip surasti savo kelią?
  5. Gyvenimo veiklų ir projektų finansavimo šaltiniai: partneris ar bankas, o gal aš ir investavimas?
  6. Finansinio raštingumo treniruoklis- cash-flow žaidimas 6 dalyvėms. Registracija būtina.

„Šventinis vebinaras apie tai, kaip stipri moteris pati savo šalčiu, gali paralyžiuoti gyvenimo nešamą džiaugsmą ir kokybę. Apie tai, kaip suvokusi savo klaidingus žingsnius, gali leistis į kokybišką partnerystę ir atrasti būties grožio sodo spalvas galimybių jūroje. Daug veiksnių, bet visi taškai suveda į tinkamus sprendimus. Sprendimai keistis ir pradėti pokyčius: ne aplinkoje, bet savyje… Vedos kalba apie tai, kad moters mintis yra prilyginama vyro darbui… O šiais laikais mes žinome, kad už kiekvieno žymaus vyro stovi išmintinga ir mylinti moteris, įkvėpėja, deivė. Eiti už, eiti šalia, ar atsirasti priekyje?“- sako viena iš investavimo moterų klubo pranešėjų Vilma Biekšaitė- Ramoškienė.

 Tegyvuoja moteris! Ji turi galią suteikti gyvybę ir alsuoti šilumą, kuri tirpdo ledynus.

Gražiausių pavasario švenčių proga apie tas, kurios maitina ekonomiką ir savo delnuose, pilnuose paslapčių, įkvėpia darbais visą Pasaulį!

Ateik ir keiskis kartu!

2023.03.07  18.30 val.

Vytauto g. 55, Trakai

Registracija: vilma.bieksaite@ifuture.lt