Visas straipsnis:

Finansinių konsultacijų įmonės iFuture Investments valdybos pirmininkė Gintarė Narkevičiūtė-Jurgelionė sako, kad į finansų valdymo sritį ją atvedė noras didinti žmonių finansinį raštingumą, o gyvybės draudimą ji laiko viena svarbiausių finansinių pagalvių žmogaus gyvenime.

Žmonės įpratę drausti automobilius, būstus ar net telefonus, tačiau pirmiausia reikėtų apsidrausti patiems ir turėti finansinę pagalvę sau ir savo artimiesiems. Jeigu žmogus yra pagrindinis šeimos maitintojas, ypač svarbu turėti poreikius atitinkančią gyvybės draudimo sumą, kuri padėtų oriai užauginti vaikus, jeigu jam kas nors nutiktų“, – kalba G. Narkevičiūtė-Jurgelionė. Jos nuomone, kai kurios apsaugos ypač naudingos žengiant per gyvenimą: tai gyvybės draudimas nelaimingo atsitikimo atveju, kritinių ligų, traumų ir darbingumo praradimo draudimai. Daugiau patarimų, kaip teisingai išsirinkti kokybišką gyvybės draudimą, kviečiame skaityti nuorodoje.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/uzsakomasis-turinys/seima/kokybiskas-gyvybes-draudimas-gali-issaugoti-gyvybe-eksperte-pataria-i-ka-atkreipti-demesi-draudziantis-120032797

Gintarė Narkevičiūtė-Jurgelionė, „iFuture INVESTMENTS“  valdybos pirmininkė